verbas

Unha receita

Posted in do que fago by spav on 22 Xaneiro, 2011

Pesto Genovese

Implicados –

  • 200gr. de follas de alfavaca fresca.
  • 20g. de allos.
  • Queixo parmesano.
  • 100 gr. de cacahuetes.
  • Aceite e sal.

Modus operandi –

Misturar no batedor a alfavaca co aceite. Cando creas que está todo morto, engade cacahuetes [suxerencia: quítalle a casca] e allo dependendo de canto queiras atufar. Misturar todo ata facer unha pasta. Engadir o parmesano riscado unha vez poñas o pesto enriba da pasta quente. A suxerencia para utilizar o pesto genovese é unha pasta que o suxeite: fusilli, farfalle, trofie, etc.

A papar!

Tagged with:

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

%d bloggers like this: